Turniri

2013. godina

U 2013. Godini 3 takmičara su igrali turnire iz programa  HTS-a , a 15tak djece je sudjelovalo na regionalnim turnirima u kategorijama 8,10,12, 16  godina.

Vrlo uspješnu godinu iza sebe ima Filip Pandur.Filip  je više nego opravdao povjerenje i očekivanja. Zauzeo je uvjerljivo prvo mjesto na ranglisti TSSH, na regionalnom mastersu je pobjedom postao prvak Sjeverozapadne Hrvatske, plasirao se na državni masters na kojem je zauzeo 11. mjesto.  Filip je osvojio 5 turnira u kategoriji do 10 godina i jedan u kategoriji do 12 godina.Treba spomenuti da je u Koprivnici i Varaždinu osvajao turnire bez izgubljenog gema.

Karlo se borio u konkurenciji 16 i 18 godina. Iako nije nastupio na puno turnira ostavio je trag igravši polufinale i finale parova u Vrbovcu i Samoboru te nekoliko četvrtfinala i polufinala u pojedninačnoj konkurenciji te je osvojio OP Koprivnice do 16 godina.

Naši najmlađi takmičari debitirali su u kategoriji do 8 godina. Odlično su se držali na svojim prvim nastupima i zauzimali prva mjesta u svojim grupama u Koprivnici, Đurđevcu i Virovitici.

Na odlično organiziranom momčadskom natjecanju regije  TSSH, u Čakovcu u kategoriji do 8 godina TK Đurđevac je nastupio s dvije ekipe, i opet su od nas bili bolji samo puno veći klubovi, Varteks i Franjo Punčec dok smo nadigrali ostale klubove iz Koprivnice, Varaždina  i  Virovitice. Na momčadskom prvenstvu su nastupili Petar Rogoz, Korina, Fuček, Iva Trogrlić (1. Ekipa peto mjesto) i Lea Smiljanec, Lara Gregurec i Alen Šanjić (2. Ekipa, 10. Mjesto).

2012. godina

Najbolje rezultate u ovoj godini ostvario je naš najmlađi natjecatelj Filip Pandur. Odigrao je pet finala na regionalnim turnirima do 10 godina, osvojio OP Koprivnice do 10 godina. Plasirao se na regionalni masters, odigrao finale, postao viceprvak regije, plasirao se na državi masters gdje je zauzeo 23 mjesto. Luka Rogoz se također plasirao na regionalni masters i zauzeo 13. mjesto.Roman Benkek i Leonardo Horvat zauzeli su 22. i 23. mjesto na regiji.

Na momčadskom prvestvu regije do 10 godina zauzeli smo solidno 4. mjesto plasiravši se ispred mnogo većih klubova iz Koprivnice, Virovitice, Varaždina.

U kategoriji do 12 godina Luka Galjer osvaja svoje prve HTS bodove a u regiji je odigrao dva finala.. Do 14 godina nastupaju Alen i Antonio Odobašić na HTS ovim turnirima, a na regionalnom nivou Antonio je osvojio 2 turnira.

Karlo Šipušić zauzima krajem godine 43. mjesto u kategoriji do 16 godina. Tokom 2012. godine odigrao je niz četvrtfinala i polufinala na državnim turnirima.

 

2011. godina

Ovo je bila godina u kojoj se zakoračilo ozbiljnije u natjecateljski tenis i posigli su se solidni rezultati. U kategoriji do 14 godina Karlo Šipušić je osvojio dva turnira iz kalendara HTS-a, plasirao se na Otvoreno prvenstvo Hrvatske i postizao zapažene rezultate te godinu završio kao 35. igrač u svojoj kategoriji te kao 55. igrač u kategoriji do 16 godina.

U kategoriji do 12 godina Antonio Odobašić je odigrao nekoliko četvrtfinala HTS-ovih turnira te osvojio jedan regionalni turnir. Zauzeo je 106. mjesto do 12 godina. Alen Odobašić osvojio je prvi bod i plasirao se na rang listu.

Do 10 godina imali smo dvojicu dječakana regionalnom mastersu, Luka Galjer je bio 15. a Filip Pandur 16. Sleven Čerkezovič je na kraju godine zauzeo 24, mjesto a Luka Rogoz ostvario svoju prvu pobjedu i zauzeo 31. mjesto.

Ekipa TK Đurđevac po prvi put je nastupila na ekipnom natjecanju, bilo je to Momčadsko prvenstvo regije do 10 godina. Zauzeto je solidno 5. mjesto a valja spomenuti vrijednu pobjedu nad ekipom TK Koprivnice.

2010. godina

Natjecatelji TK Đurđevca registrirani pri HTS-u igrali su neke od turnira iz kalendara. Ova godina je bila prva u kojoj su igrači registrirani i prva u kojoj su osvajali bodove i plasirali se na rang liste. Prvi bod osvojio je Antonio Odobašić na OP Koprivnice do 12 godina. Najzapaženije rezultate ostvario je Karlo Šipušić i to polufinale na OP Varaždina do 14 godina gdje je igrao polufinale.

Nastupi na regionalnim turnirima su bili brojniji i njih je odigrao veći broj natjecatelja. Najbolje rezultate je ostvario Karlo Šipušić. On je osvojio tri turnira i to dva do 14 godina i jedan do 16 godina.

Na turnirima do 10 godina dobru godinu su imali Nikola Fuchs i Luka Galjer. Najbolje rezultate su ostvarili na turnirima u Prelogu i Koprivnici. Plasirali su se među 16 najboljih u regiji i igrali na regionalnom mastersu u Varaždinu.